Το Σάββατο 20 Μαΐου

Φιλικό με την ομάδα φίλων Ζαγοράκη θα δώσει ο Σύλλογος Παλαιμάχων Πανθρακικού

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΦΙΛΟΙ ΖΑΓΟΡΑΚΗ

Η αναμέτρηση θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα από τη διάθεση των εισιτηρίων θα διατεθούν στον Σύλλογο Μέριμνας Α.με.Α Νοητικής Υστέρησης Νομού Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι»

Φιλικό με την ομάδα φίλων Ζαγοράκη με τη συμμετοχή του πρώην αρχηγού της Εθνικής Ελλάδος καθώς άλλων Πρωταθλητών Ευρώπης το 2004 διοργανώνει ο Σύλλογος Παλαιμάχων του Πανθρακικού το Σάββατο 20 Μαΐου στις 17:30 στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Η αναμέτρηση θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα από τη διάθεση των εισιτηρίων θα διατεθούν στον Σύλλογο Μέριμνας Α.με.Α Νοητικής Υστέρησης Νομού Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι», για την ενίσχυση της σπουδαίας δράσης του.

Το αντίτιμο του εισιτηρίου για τον φιλανθρωπικό φιλικό αγώνα θα είναι 5 ευρώ. Εισιτήρια θα διατίθενται καθημερινά από την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 από την Λέσχη Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πανθρακικού (Παναγή Τσαλδάρη 2 – ΔΑΚ Κομοτηνής) και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.