Επίσημες ανακοινώσεις

Καταδικάζουν την επίθεση στους έφεδρους καταδρομείς ΛΕΔ Ροδόπης και ΑΝΕΛ ΑΜ-Θ

ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Την επίθεση που δέχτηκαν τρεις έφεδροι καταδρομείς από κουκουλοφόρους το απόγευμα του Σαββάτου (13/5) καταδικάζουν με επίσημες ανακοινώσεις τους η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ροδόπης «Οχυρό Νυμφαίας» και οι ΑΝΕΛ ΑΜ-Θ.

Η ανακοίνωση της ΛΕΔ Ροδόπης:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα το δυσάρεστο γεγονός της προκλητικής επίθεσης ομάδας 10 κουκουλοφόρων με σιδερόβεργες και σιδερογροθιές σε 3 μέλη της Λέσχης μας, το απόγευμα του Σαββάτου 13 Μαΐου.

Το περιστατικό έγινε μετά το τέλος της δοκιμαστικής πρόβας ενόψει της συμμετοχής μας στην επίσημη παρέλαση της επετείου της 14ης Μαΐου, που είχε σαν αποτέλεσμα αφενός τον τραυματισμό του ενός ώστε να χρειαστεί περαιτέρω εξέταση – περίθαλψη στο Νοσοκομείο, ευτυχώς όχι αρκετά σοβαρά, αφετέρου να κλαπούν από το αυτοκίνητο του ένα τσαντάκι με προσωπικά του αντικείμενα (πορτοφόλι, χρήματα, δίπλωμα οδήγησης).

Η Λέσχη μας στα 13 χρόνια λειτουργίας της, ουδέποτε έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα, λειτουργούσε και λειτουργεί πάντα με γνώμονα την κοινωνική της συνεισφορά, με όποια βοήθεια μπορεί να παράσχει όποτε κληθεί να βοηθήσει.

Ελπίζουμε να βρεθούν οι υπεύθυνοι αυτής της άνανδρης πράξης και να οδηγηθούν στην Ελληνική Δικαιοσύνη».

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ Αν. Μακεδονίας – Θράκης:

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Α.Μ-Θ καταδικάζουμε την δειλή επίθεση από αγνώστους που δέχτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (13/5) μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων (ΛΕΔ) Ροδόπης. Οι κουκούλες, οι λοστοί και οι σιδερογροθιές είναι ανίσχυρα να «πληγώσουν» την ραχοκοκαλιά της Εθνικής Άμυνας γιατί χαίρουν τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού». 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.