Εκπρόσωπος η Μουσταφά Ογλού

Συμμετοχή του «Ορφέα» στο Πανελλαδικό Δίκτυο Κέντρων Πρόληψης

ΟΡΦΕΑΣ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Ροδόπης «Ορφέας», με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. , συμμετέχει στο Πανελλαδικό Δίκτυο Κέντρων Πρόληψης (ΔΙ.ΚΕ.ΠΡ.Ε.). Εκπρόσωπος του Κέντρου Πρόληψης στο ΔΙ.ΚΕ.ΠΡ.Ε. είναι η Πρόεδρος του Δ.Σ. κα Σιμπέλ Μουσταφά Ογλού, η οποία και παρευρέθηκε στην πρώτη συνάντηση του Δικτύου που έλαβε χώρα στις 12/5/2017 στην Αθήνα.

Μεταξύ άλλων, στη συνάντηση συζητήθηκε το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Υγείας για τη μεταρρύθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και προέκυψε η δέσμευση του Δικτύου να αγωνιστεί για τη λύση του θεσμικού προβλήματος των Κέντρων Πρόληψης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.