Την Κυριακή στο Μουσικό Σχολείο

Εκδήλωση των Ποντιακών Σωματείων Ροδόπης για την Γενοκτονία

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΝΤΙΩΝ

Εκδήλωση για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού διοργανώνουν τα Ποντιακά Σωματεία Ροδόπης. Στην εκδήλωση θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ του Livemedia με τίτλο «Πόντος οι Μεγάλες Ώρες» που πραγματεύεται τα γεγονότα που προηγήθηκαν και οδήγησαν στην ποντιακή γενοκτονία.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους Θεοφάνη Μαλκίδη (Διδάκτωρ Κοινωνικών Επιστημών) και Στάθη Παρχαρίδη (Διευθύνων Σύμβουλο του Livemedia).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 και ώρα 7:00 μ.μ. στο Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τιμής και μνήμης της 19ης Μαΐου για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Είσοδος ελεύθερη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.