Για το επεισόδιο του Σαββάτου

Μας χτυπούσαν με λοστούς και μας αποκαλούσαν «χρυσαυγίτες» λένε οι Έφεδροι Καταδρομείς

ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ

Για άνανδρη και δολοφονική επίθεση από «αντιεξουσιαστές» μιλά η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ροδόπης – Στην Λέσχη μας δεν χωρούν ιδεολογίες και κομματικά πιστεύω σημειώνουν

Σε μια παρεξήγηση οφείλεται πιθανώς η επίθεση που δέχτηκαν μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ροδόπης το Σάββατο (13/5) στην περιοχή του ραδιοφωνικού σταθμού της ΕΡΑ Κομοτηνής μετά το τέλος της δοκιμαστικής τους παρέλασης.

Οι Έφεδροι Καταδρομείς, σε ανακοίνωση τους στο stratiotikosgr.com, σημειώνουν ότι δέχτηκαν επίθεση από «αντιεξουσιαστές» οι οποίοι όπως φαίνεται τους μπέρδεψαν μάλλον με «χρυσαυγίτες»!!!

Η ΛΕΔ Ροδόπης μάλιστα τονίζει χαρακτηριστικά πως «στην Λέσχη μας ΔΕΝ χωρούν ιδεολογίες και κομματικά πιστεύω» ενώ επισημαίνει πως το περιστατικό αυτό, που είχε σαν αποτέλεσμα και την ματαίωση της παρέλασης τους, τους δυνάμωσε ακόμα περισσότερο.

Η ανακοίνωση της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ροδόπης:

«Στην 97η επέτειο από την απελευθέρωση της Θράκης και για πρώτη φορά θέλαμε σαν λέσχη ΕΙΔ. ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ να λάβουμε κι εμείς μέρος. Δυστυχώς παραμονή της επετείου και κατά την διάρκεια της δοκιμαστικής μας παρέλασης, 3 στελέχη της λέσχης δέχτηκαν άνανδρη και δολοφονική επίθεση από τους λεγόμενους ‘’αναρχικούς’’ και ‘’αντιεξουσιαστές’’!!!!!!! Ενώ είχαμε φύγει οι περισσότεροι από τα μέλη, βρήκανε ευκαιρία και χτύπησαν με λοστούς τα 3 μέλη μας!!!!!!

Βρίζανε και τους χαρακτήριζαν ‘’χρυσαυγίτες’’ και ‘’φασίστες’’…. Έχουν ακολουθηθεί οι νόμιμες διαδικασίες… Το αποτέλεσμα είναι να μην κάνουμε παρέλαση, αυτό μας έχει πληγώσει, αλλά μας έχει δυναμώσει ακόμη περισσότερο!!!!!!! Στην λέσχη μας ΔΕΝ χωρούν ιδεολογίες και κομματικά πιστεύω!!!!!!».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.