Στην περιοχή της ΕΡΑ

Επίθεση με λοστούς και σιδερογροθιές δέχτηκαν Έφεδροι Καταδρομείς στην Κομοτηνή

ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Άγνωστοι επιτέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (13/5) σε μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ροδόπης – Τρεις τραυματίες με τον έναν εξ αυτών να μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Επίθεση από αγνώστους δέχτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (13/5) μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων (ΛΕΔ) Ροδόπης στην περιοχή του ραδιοφωνικού σταθμού Κομοτηνής.

Τα 20 περίπου μέλη της ΛΕΔ βρέθηκαν στο σημείο προκειμένου να πραγματοποιήσουν πρόβες για την συμμετοχή τους στην παρέλαση της Κυριακής. Όπως καταγγέλλεται, μετά τη λήξη της πρόβας και αφού οι περισσότεροι αποχώρησαν από τον χώρο, άγνωστοι που επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα μετέβησαν στο σημείο και φορώντας κουκούλες επιτέθηκαν με λοστούς και σιδερογροθιές εναντίον των τριών εναπομεινάντων μελών της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων.

Αποτέλεσμα της επίθεσης αυτής ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του ενός ο οποίος χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Για το περιστατικό έγινε καταγγελία στην Αστυνομία η οποία σύμφωνα με πληροφορίες συγκέντρωσε από τον χώρο αποτυπώματα αλλά και γενετικό υλικό!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.