Κέρδισαν το χειροκρότημα

Οι ξεχωριστές στιγμές της παρέλασης της 14ης Μαΐου

ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - -ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Το Ειδικό Σχολείο Κομοτηνής, η παρουσία των «Ελεύθερων Πολιορκημένων του Μεσολογγίου» και ο Ιππικός Όμιλος

Η παρέλαση της Κυριακής (14/5) για τον εορτασμό της 97ης επετείου απελευθέρωσης της Κομοτηνής χαρακτηρίστηκε στο σύνολο της εντυπωσιακή και όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτήν κέρδισαν απλόχερα το χειροκρότημα του κόσμου.

Όμως τρεις ήταν οι παρουσίες που «έκλεψαν» σίγουρα τις εντυπώσεις. Η πρώτη και πιο συγκινητική αυτή του Ειδικού Σχολείου Κομοτηνής, τα παιδιά του οποίου κέρδισαν για ακόμη μια φορά τον θαυμασμό και το παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκόμενων. Αξιοσημείωτη και η στάση των επισήμων που ως ένδειξη σεβασμού σηκώθηκαν όλοι όρθιοι την ώρα που τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου παρήλαυναν από μπροστά τους.

https://www.youtube.com/watch?v=vgJ9w73J1CE

 

Πρωτότυπη για τα δεδομένα χαρακτηρίζεται και η παρουσία του Συλλόγου Φίλων Ιστορίας και Αναπαράστασης Αυτής Γιαννιτσών, τα μέλη του οποίου υποδύθηκαν τους «Ελεύθερους Πολιορκημένους του Μεσολογγίου». Η επιβλητική τους παρουσία συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων με αρκετά παιδιά να ενθουσιάζονται από τους πυροβολισμούς στον αέρα.

Τέλος, ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει και στον Ιππικό Όμιλο Κομοτηνής ο οποίος με την έφιππη παρουσία των μελών του στο τέλος της παρέλασης έδωσε μια ξεχωριστή όμορφη νότα.

Μοναδικό μελανό σημείο της ημέρας η αδικαιολόγητα καθυστερημένη έναρξη της παρέλασης η οποία αντί για τις 12:00 ξεκίνησε γύρω στις 12:30, γεγονός που προκάλεσε την δυσφορία μεταξύ του κόσμου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.