Ανήρτησαν πανό

Κομοτηνή: Διαμαρτυρία αναρχικών εναντίον του φασιστικού καθεστώτος Ερντογάν

UTOPIA - ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ

Την διαμαρτυρία του ενάντια στο καθεστώς έκτακτης ανάγκης του φασίστα Ερντογάν αλλά και την αλληλεγγύη στους αγωνιζόμενους λαούς της Τουρκίας εξέφρασε για ακόμη μια φορά το Αναρχικό Στέκι Utopia AD Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 12 Μαΐου αναρχικοί προχώρησαν στην ανάρτηση πανό με το σχετικό μήνυμα στα κάγκελα του 13ου Δημοτικού Σχολείου που βρίσκεται σε απόσταση 100 περίπου μέτρων από το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής.

Το Αναρχικό Στέκι Utopia AD στο παρελθόν έχει προβεί αρκετές φορές σε αντίστοιχες δράσεις ενώ εκτός του καθεστώτος Ερντογάν έχει καταδικάσει και το ακροδεξιό τουρκόφρονο ΚΙΕΦ για την εθνικιστική του ρητορική και το κλίμα διχασμού που δημιουργεί μέσα στην κοινωνία.

Διαβάστε επίσης:

Utopia AD: Το ακροδεξιό εθνικιστικό τουρκόφρονο ΚΙΕΦ πρέπει να τσακιστεί

Πειθήνια όργανα του Προξενείου και της φασιστικής Τουρκίας όσοι μουσουλμάνοι συμμετείχαν στη συγκέντρωση του ΚΙΕΦ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.