Γ. Καμπάς: Ισχυρός και αποφασισμένος ο Στρατός να κρατήσει ελεύθερη την πατρίδα

Αν χρειαστεί θα γράψουμε μια νέα «Νυμφαία» χωρίς δισταγμό και σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας, σημείωσε ο Ταξίαρχος Γεώργιος Χατζηγεωργίου

Το μήνυμα ότι ο ελληνικός Στρατός παραμένει ισχυρός, δυνατός και αποφασισμένος να διαφυλάξει την ακεραιότητα της πατρίδας έστειλε ο Σωματάρχης του Δ’ ΣΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς από την Κομοτηνή όπου παραβρέθηκε την Κυριακή 9 Απριλίου στα πλαίσια του εορτασμού της 76ης επετείου της Μάχης των Οχυρών.

Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ από τον εορτασμό της 76ης επετείου της Μάχης στο Οχυρό «Νυμφαίας»

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.