Το Σάββατο στην κεντρική πλατεία

Πασχαλινό bazaar από τους Ναυτοπρόσκοπους Κομοτηνής για την ενίσχυση του «Σισμανογλείου»

ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Η δράση θα λάβει χώρα στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής, όπου θα διατίθενται παιδικές λαμπάδες που κατασκευάστηκαν εθελοντικά από  γονείς μελών της Προσκοπικής κίνησης

Με σκοπό τη δωρεά οικονομικής προσφοράς προς την Παιδιατρική Κλινική του «Σισμανόγλειου» Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, οι Ναυτοπρόσκοποι Κομοτηνής διοργανώνουν φιλανθρωπικό Πασχαλινό παζάρι.

ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Η δράση θα λάβει χώρα το Σάββατο της 25ης Μαρτίου στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής, όπου θα διατίθενται παιδικές λαμπάδες που κατασκευάστηκαν εθελοντικά από  γονείς μελών της Προσκοπικής κίνησης.

Με το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα γίνουν εργασίες εξωραϊσμού και αναβάθμισης των χώρων της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.