Στο Ρότερνταμ Ολλανδίας

Διαδήλωσαν υπέρ της Τουρκίας με σημαίες της ανεξάρτητης «Δυτικής Θράκης»!!!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Πρόκειται για μέλη του Συλλόγου «Ενότητας και Ομοψυχίας Τούρκων Δυτικής Θράκης» και είναι Έλληνες (!!!) πολίτες

Τα «διαπιστευτήρια» τους στο τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής και στην «μητέρα πατρίδα» Τουρκία έδωσαν με τον καλύτερο τρόπο τα μέλη του Συλλόγου «Ενότητας και Ομοψυχίας Τούρκων Δυτικής Θράκης»» που ιδρύθηκε πρόσφατα στην Χάγη Ολλανδίας.

Συμμετέχοντας στις συγκεντρώσεις που πραγματοποίησαν Τούρκοι μετανάστες στην Ολλανδία με αφορμή την πρόσφατη διένεξη των δύο χωρών, τα μέλη του νεοσύστατου συλλόγου εξέφρασαν την οργή τους για την στάση της ολλανδικής κυβέρνησης διαδηλώνοντας με… σημαίες της ανεξάρτητης «Τουρκικής Δημοκρατίας Δυτικής Θράκης».

Για τους σκοπούς του συλλόγου αυτού γράφαμε ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο και όπως αποδεικνύεται τα μέλη του δεν άργησαν να μας επιβεβαιώσουν.

Το τραγικό φυσικά στην όλη υπόθεση είναι ότι οι «αγανακτισμένοι» διαδηλωτές είναι Έλληνες πολίτες και γι’ αυτόν το λόγο υπενθυμίζουμε την περίπτωση εφαρμογής του  άρθρου 17 του Ν.3284/2004 περί «Κυρώσεων του Κώδικα της Ελληνικής Ιθαγένειας», στο οποίο αναφέρεται με απόλυτη σαφήνεια πως «Όποιος κατά τη διαμονή του στην αλλοδαπή ενήργησε προς όφελος αλλοδαπού κράτους πράξεις ασυμβίβαστες προς την ιδιότητα του Έλληνα και αντίθετες προς τα συμφέροντα της Ελλάδας μπορεί να κηρυχθεί έκπτωτος της ελληνικής ιθαγένειας».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.