Καταγγελία γονέα

Σκύλος δάγκωσε μαθητή στην αυλή του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής

4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Το σκυλί ήταν δεσποζόμενο και ο ασυνείδητος ιδιοκτήτης του το άφησε ελεύθερο στον προαύλειο χώρο του σχολείου

Θύμα επίθεσης δεσποζόμενου σκυλιού έπεσε ένας μαθητής δημοτικού σχολείου την προηγούμενη Κυριακή στον αύλειο χώρο του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής, όπως καταγγέλλει η μητέρα του στην ΦΩΝΗ.

Ο μικρός βρισκόταν εκείνη την ώρα στον χώρο του σχολείου προκειμένου να συμμετάσχει σε αγώνα μπάσκετ που διοργανώθηκε στο κλειστό γυμναστήριο μεταξύ του παιδικού τμήματος του Αίαντα Κομοτηνής και αντίστοιχου τμήματος ομάδας από την Αλεξανδρούπολη.

Η παρουσία μικρών παιδιών στο σημείο δεν φαίνεται ωστόσο πως συγκίνησε ιδιαίτερα τον ασυνείδητο ιδιοκτήτη ο οποίος επέλεξε τον συγκεκριμένο χώρο προκειμένου να αφήσει ελεύθερο τον σκύλο του να τρέξει. Ο σκύλος όμως αποδείχτηκε στην θέα του μικρού παιδιού επιθετικός και τον όρμηξε δαγκώνοντας τον στο χέρι και προκαλώντας του μικρές, ευτυχώς, πληγές.

Για το περιστατικό κατατέθηκε μήνυση από την μητέρα του άτυχου μικρού ενώ ο ασυνείδητος ιδιοκτήτης θα κληθεί παράλληλα να πληρώσει και πρόστιμο ύψους 300 ευρώ το οποίο του επεβλήθη όταν οι αστυνομικοί που μετέβησαν στην οικεία του εντόπισαν τον σκύλο δεμένο στο μπαλκόνι, κάτι το οποίο απαγορεύεται βάσει της καινούριας νομοθεσίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.