Ρίχνουν αλάτι παντού

Βγήκαν στους δρόμους οι αλατιέρες – «Αλωνίζουν» σε όλη την Ροδόπη

ΡΟΔΟΠΗ - ΑΛΑΤΙΕΡΑ

Προσπάθεια να κρατηθεί ανοιχτό το επαρχιακό οδικό δίκτυο – Έριξαν αλάτι και μέσα στην Κομοτηνή

Στους δρόμους βγήκαν οι αλατιέρες της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, οι οποίες «οργώνουν» κυριολεκτικά όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο προκειμένου να μείνουν προσπελάσιμοι οι δρόμοι και να μην αποκλειστούν οι κάτοικοι σε κανένα σημείο του νομού.

Οι αλατιέρες οι οποίες εθεάθησαν και μέσα στην πόλη της Κομοτηνής στους κεντρικούς της δρόμους έριχναν αλάτι συνεχώς καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι την διαδικασία επέβλεπε και ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης ο οποίος βρισκόταν σε υπηρεσιακό όχημα που ακολουθούσε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.