Λόγω ψύχους

Η δικαιοσύνη στην «κατάψυξη»: Αναβλήθηκαν οι δίκες στο Εφετείο Θράκης

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Με αερόθερμα προσπαθούσαν να ζεστάνουν τις παγωμένες αίθουσες – Με τα πανωφόρια δίκαζαν οι δικαστές

Συνθήκες πολικού ψύχους επικρατούσαν καθ’ όλη την διάρκεια των τελευταίων ημερών στα δικαστήρια Κομοτηνής εξαιτίας της έλλειψης πετρελαίου.

Χαρακτηριστικό είναι ότι την Τρίτη (10/1) οι δίκες πραγματοποιήθηκαν σε παγωμένες αίθουσες, τις οποίες προσπαθούσαν οι υπάλληλοι να ζεστάνουν με αερόθερμα, ενώ τραγελαφικό ήταν το θέαμα δικαστών που δίκαζαν με πανωφόρια και πολιτών κουκουλωμένων με σκούφους και κασκόλ.

Η τραγική αυτή κατάσταση ανάγκασε το Εφετείο Θράκης με απόφαση του να αναβάλει όλες τις δίκες που ήταν προγραμματισμένες για την Τετάρτη (11/1). Η απόφαση αυτή μάλιστα αφορούσε και όλα τα δικαστήρια της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης που υπάγονται στη δικαιοδοσία του Εφετείου, δηλαδή τα δικαστήρια στην περιοχή από τη Δράμα μέχρι και την Ορεστιάδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.