Στην αντιπροσωπεία «Τζαμπαζλής»

Φόρεσε τα πέδιλα και έκανε σκι στην χιονισμένη Κομοτηνή

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΤΖΑΜΠΑΖΛΗΣ

Η Κομοτηνή «ντύθηκε» στα λευκά την Τετάρτη, η έντονη χιονόπτωση έστρωσε το χιόνι σε όλη την πόλη και μικροί και μεγάλοι βρήκαν την ευκαιρία να παίξουν ο καθένας με τον τρόπο του, άλλοι με τον κλασικό χιονοπόλεμο και άλλοι… κάνοντας σκι.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΤΖΑΜΠΑΖΛΗΣ

ΤΖΑΜΠΑΖΛΗΣ

Πρωταγωνιστής ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, υπεύθυνος του συνεργείου αυτοκινήτων στην αντιπροσωπεία «Τζαμπαζλής» και γνωστός λάτρης του αθλητισμού και της ορεινής ποδηλασίας ο οποίος απέδειξε ότι όταν έχεις φαντασία και διάθεση πολλά είναι αυτά τα ευχάριστα πράγματα που μπορείς να κάνεις.

Έτσι λοιπόν φόρεσε τα πέδιλα και έκανε σκι στην χιονισμένη Κομοτηνή. Βοηθοί του φυσικά οι υπάλληλοι και συνεργάτες του συνεργείου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.