Βγαίνουν τα τρακτέρ στους δρόμους

Μπλόκο στον δρόμο Κομοτηνής – Ξάνθης στις 23 Ιανουαρίου προανήγγειλαν οι αγρότες

ΑΓΡΟΤΕΣ - ΜΠΛΟΚΟ

Το μπλόκο θα στηθεί στο ύψος της Ν. Καλλίστης ενώ τρεις μέρες νωρίτερα θα γίνουν προσυγκεντρώσεις στις πλατείες των χωριών

Αντιπροσωπεία του Αγροτικού Συλλόγου Νέας Καλλίστης και Περιφέρειας πήρε μέρος στις 17 Δεκεμβρίου στη σύσκεψη στη Λάρισα που διοργάνωσε το Πανελλαδικό συντονιστικό των  70 μπλόκων.

Κάνοντας πράξη τις αποφάσεις της σύσκεψης, στελέχη της διοίκησης του Συλλόγου  ξεκίνησαν περιοδείες στα χωριά του  νομού , μεταφέροντας το μήνυμα της σύσκεψης για ξεκίνημα αγωνιστικών κινητοποιήσεων με στήσιμο μπλόκων από τις 23/01/2017. Οι περιοδείες συνεχίζονται και φέρνουν θετικά μηνύματα ανταπόκρισης στο κάλεσμα του Συλλόγου.

Την  Τρίτη 10/1 σε νέα σύσκεψη του συλλόγου ανανεώθηκε η απόφαση για να στηθεί μπλόκο στις 23 Ιανουαρίου, στο ύψος της Ν. Καλλίστης στον περιφερειακό δρόμο Κομοτηνής – Ξάνθης.

Οι προσυγκεντρώσεις   με τα τρακτέρ  θα γίνουν τρεις (3) μέρες νωρίτερα στις πλατείες των χωριών και στη συνέχεια στις 23/1 θα συγκεντρωθούν όλοι στο συγκεκριμένο σημείο  του επαρχιακού δρόμου Κομοτηνής- Ξάνθης στο ύψος της Νέας Καλλίστης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.