Σε διαρκή ετοιμότητα

Σε επιφυλακή λόγω των καιρικών φαινομένων οι Σαμαρείτες Διασώστες της Κομοτηνής

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ

Δεκατέσσερις διασώστες ανά 8ωρη βάρδια για όλα τα επόμενα 24ωρα που κριθεί απαραίτητο, με όλο τον απαραίτητο υγειονομικό και διασωστικό εξοπλισμό βρίσκονται στην έδρα του Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών, Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, από τις 11:00 π.μ.  βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση και ετοιμότητα, με αφορμή τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την περιοχή.

Δεκατέσσερις διασώστες ανά 8ωρη βάρδια για όλα τα επόμενα 24ωρα που κριθεί απαραίτητο, με όλο τον απαραίτητο υγειονομικό και διασωστικό εξοπλισμό βρίσκονται στην έδρα του Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής, σε άμεση συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και με το Πυροσβεστικό Σώμα. Αρωγοί πάντοτε των Υπηρεσιών Διάσωσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.