Για τέταρτη συνεχόμενη μέρα

Κλειστές και την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου οι σχολικές μονάδες της Ροδόπης

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Λόγω της έντονης χιονόπτωσης και των προβλέψεων για έντονο παγετό – Κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Κομοτηνής

Κλειστές και την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες της Αθμιας και Βθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης ύστερα από νέα απόφαση των δημάρχων.

Ο Δήμος Κομοτηνής έχοντας υπόψη «την έντονη χιονόπτωση που παρατηρείται, καθώς και τις μετεωρολογικές προβλέψεις έντονου παγετού για τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 12-01-2017, αποφασίζει για αύριο Πέμπτη 12-01-2017, ότι τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου  μας, θα παραμείνουν κλειστά. Οι παιδικοί σταθμοί και τα ΚΑΠΗ του Δήμου Κομοτηνής θα λειτουργήσουν κανονικά».

Με απόφαση του Δημάρχου Μαρώνειας Σαπών Γιάννη Σταυρίδη «λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και της χιονόπτωσης σε ολόκληρο το Δήμο, αύριο Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 ΟΛΕΣ οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ,συμπεριλαμβανομένων και των παιδικών σταθμών που υπάρχουν στα διοικητικά όρια του Δήμου, ΔΕΝ θα λειτουργήσουν».

«Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο, Πέμπτη (12/01/2017), τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ιάσμου λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας (σύμφωνα με το άρθρο 94 του Ν.3852/2010)» σημειώνει ο Δήμος Ιάσμου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.