Μέχρι τις 17/1 οι αιτήσεις

Προκηρύχθηκε θέση εργασίας για το Κέντρο Αυτόνομης Διαβίωσης ΑμΕΑ Κομοτηνής

ΠΕΡΠΑΤΩ

Ο Σύλλογος Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων Ν. Ροδόπης ΠΕΡΠΑΤΩ δυνάμει της υπ. αρ. 01.01/2017 απόφασης του Δ.Σ.  προκηρύσσει διαδικασία κάλυψης  μίας (1) θέσης εργασίας για τις ανάγκες λειτουργίας του Κέντρου Εκπαίδευσης Αυτόνομης Διαβίωσης  Ατόμων με Αναπηρία με τα κάτωθι χαρακτηριστικά :

Διάρκεια σύμβασης : τρείς (3) μήνες , με δυνατότητα ανανέωσης από την πλευρά του εργοδότη μέχρι την εξάντληση των διαθεσίμων πόρων τα οποία προκύπτουν από την δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για την λειτουργία του Κ.Ε.Α.Δ.Α..

Προαπαιτούμενα κριτήρια επιλογής υποψηφίων : επαγγελματική άδεια οδήγησης.

Συνυπολογιζόμενα κριτήρια επιλογής υποψηφίων : Ξένη γλώσσα και ενασχόληση με θέματα αναπηρίας.

Τύπος απασχόλησης: Ημιαπασχόληση.

Οι υποψήφιοι οφείλουν αν αποστείλουν με ταχυδρομείο ή να καταθέσουν στα γραφεία του Συλλόγου ΠΕΡΠΑΤΩ σφραγισμένο φάκελο με τα εξής χαρακτηριστικά :

Στο εξώφυλλο να αναγράφονται :

Προς :  Σύλλογο Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων Ν. Ροδόπης ΠΕΡΠΑΤΩ

Διεύθυνση : Τέρμα Λεωφόρου Δημοκρατίας, Τ.Κ. : 69133 –  Κομοτηνή

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2531036909

Με την σημείωση : «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΟΔΗΓΟΥ 001»

Στοιχεία αποστολέα : Όνομα – Επώνυμο – Διεύθυνση – Τηλέφωνο επικοινωνίας.

Στον φάκελο πρέπει να περιλαμβάνεται (κατά ελάχιστο) :

1. Αίτηση (αναρτημένη στο perpato.gr)

2. Βιογραφικό Σημείωμα

3. Αντίγραφο Α.Δ.Τ.

4. Αντίγραφο άδειας οδήγησης

Κάθε σχετικό έγγραφο το οποίο επιθυμεί να προσκομίσει ο κάθε υποψήφιος.

Καταληκτική ημερομηνία αποστολής αιτήσεων : 17 / 01 /2017 (με σφραγίδα ταχυδρομείου ή ανάλογο αποδεικτικό courier).

Διαδικασία επιλογής

Έπειτα από την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων ο Σύλλογος ΠΕΡΠΑΤΩ θα προβεί στην κατάρτιση σχετικών λιστών. Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν για τον τόπο, χρόνο και τρόπο διαδικασίας που θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη των υποψηφίων από την τριμελή επιτροπή η οποία έχει οριστεί με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου ΠΕΡΠΑΤΩ. Έπειτα από την ολοκλήρωση των συνεντεύξεων θα αναρτηθεί πίνακας αποτελεσμάτων. Οι επικρατέστεροι εκ των συμμετεχόντων θα ειδοποιηθούν προκειμένου να υπογράψουν την σχετική σύμβαση εργασίας. Σε περίπτωση όπου ο πρώτος έκαστης λίστας δεν επιθυμεί να υπογράψει την σχετική σύμβαση θα ειδοποιηθεί ο επόμενος κοκ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία μπορείτε να πληροφορηθείτε από την Γραμματεία του Συλλόγου ΠΕΡΠΑΤΩ στα τηλέφωνα 2531036909.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.