Λόγω βλάβης σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ

Ροδόπη: Χωρίς ρεύμα για τρεις μέρες έμεινε η Άνω Βυρσίνη

ΧΙΟΝΙΑ

Πολικές θερμοκρασίες στην ορεινή Ροδόπη με το θερμόμετρο να αγγίζει τους -14 βαθμούς – Ανοιχτοί οι δρόμοι, με ξυλόσομπες η θέρμανση των κατοίκων

Συνηθισμένοι στο χιόνι και τις άσχημες καιρικές συνθήκες δηλώνουν στην ΕΡΑ Κομοτηνής οι κάτοικοι της περιοχής Κέχρου και Οργάνης του δήμου Αριαννών.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Κέχρου Χασεκί Αλή το θερμόμετρο χθες έδειξε -8 αλλά η κακοκαιρία άφησε χωρίς ρεύμα για 3 μέρες την Άνω Βυρσίνη ενώ ακόμη παραμένει χωρίς ρεύμα η Κάτω Βυρσίνη καθώς χάλασε ένας μετασχηματιστής της ΔΕΗ και η προσπέλαση μέχρι το χωριό είναι δύσκολη.

Τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα στον Κέχρο σύμφωνα με τον κ Ισμαήλ αντιδήμαρχο Οργάνης. Το θερμόμετρο στον Κέχρο άγγιξε τους -14 ενω κι όπως λέει ο κ Ισμαήλ είχε πολλά χρόνια να κάνει τέτοιο κρύο το πριν από λίγα χρόνια είχε αγγίξει τους-16 που είναι και η μικρότερη θερμοκρασία που σημειώθηκε ποτέ στον Κέχρο. Οι δρόμοι πάντως σε Κέχρο και Οργάνη την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου ήταν ανοιχτοί ενώ σε ότι αφορά την θέρμανση δεν υπάρχει πρόβλημα στην ορεινή Ροδόπη καθώς οι κάτοικοι της περιοχής έχουν ξυλόσομπες.

Πηγή: ΕΡΤ Κομοτηνής

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.