Απόφαση δημάρχων

Κλειστά για τρίτη συνεχόμενη μέρα τα σχολεία σε όλη την Ροδόπη

ΣΧΟΛΕΙΟ

Εκτός λειτουργίας οι σχολικές μονάδες και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου – Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών στις αίθουσες

Παρατείνεται το «λουκέτο» για τρίτη συνεχόμενη μέρα στα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Ροδόπη ύστερα από σχετική απόφαση που έλαβαν οι δήμαρχοι Κομοτηνής, Μαρώνειας – Σαπών, Ιάσμου και Αρριανών.

Το πρόβλημα στα σχολεία του Δήμου Κομοτηνής έγκειται στο γεγονός ότι οι θερμοκρασίες στις περισσότερες αίθουσες παραμένουν ιδιαίτερα χαμηλές ενώ στους υπόλοιπους Δήμους ρόλο στην απόφαση αυτή έπαιξε και η κακή κατάσταση του οδικού δικτύου που δυσχεραίνει τις μετακινήσεις των μαθητών.

«Σύμφωνα και με την ενημέρωση από πληθώρα Δ/ντων κυρίως β΄θμιας εκπαίδευσης, ότι  οι θερμοκρασίες των περισσότερων αιθουσών είναι ιδιαίτερα χαμηλές ορίζουμε για αύριο Τετάρτη 11-1-2017, ότι τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου  μας, θα παραμείνουν κλειστά. Οι παιδικοί σταθμοί και τα ΚΑΠΗ του Δήμου Κομοτηνής θα λειτουργήσουν κανονικά» αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Κομοτηνής.

Ο Δήμος Μαρώνειας – Σαπών τονίζει πως «Λόγω των συνεχιζόμενων ακραίων δυσμενών συνθηκών που επικρατούν στο Δήμο Μαρώνειας Σαπών και μετά από νέα αξιολόγηση της κατάστασης στις σχολικές μονάδες αλλά και στο οδικό δίκτυο ,με απόφαση του Δημάρχου Μαρώνειας Σαπών Γιάννη Σταυρίδη ΟΛΕΣ οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσουν αύριο Τετάρτη 11 Ιαναουαρίου 2017.Το αυτό ισχύει και για τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Δήμου».

«Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο, Τετάρτη (11/01/2017), τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ιάσμου λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας (σύμφωνα με το άρθρο 94 του Ν.3852/2010)»  αναφέρει ο Δήμος Ιάσμου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.