Επίσκεψη – ινκόγκνιτο

Πρωτοχρονιά στην Ξυλαγανή μαζί με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη έκανε ο Κώστας Καραμανλής

ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ - ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Γευμάτισαν οικογενειακώς στο πατρικό σπίτι του πρώην βουλευτή Ροδόπης μακριά από αδιάκριτα βλέμματα

Επίσκεψη – «αστραπή» στην Ξυλαγανή Ροδόπης πραγματοποίησε την Πρωτοχρονιά ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ύστερα από πρόσκληση του κουμπάρου και στενού του συνεργάτη, Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγο και τα παιδιά του, γευμάτισε το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς στο πατρικό σπίτι του πρώην βουλευτή Ροδόπης από το οποίο και αναχώρησε λίγες ώρες αργότερα.

Οι δύο άνδρες προτίμησαν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την συνάντηση και για το λόγο αυτό ακόμα και η αστυνομική συνοδεία του πρώην πρωθυπουργού ήταν ολιγομελής και ιδιαίτερα διακριτική προκειμένου να μείνουν μακριά τα αδιάκριτα βλέμματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.