Με απόφαση των Δήμων

Κλειστά και την Τρίτη τα σχολεία σε όλη την Ροδόπη

ΣΧΟΛΕΙΟ

Λόγω συνέχισης των άσχημων καιρικών συνθηκών, αδυναμίας μετακίνησης μαθητών αλλά και παγωμένων σωλήνων

Κλειστά για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα θα παραμείνουν την Τρίτη 10 Ιανουαρίου τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης σε ολόκληρη την Ροδόπη ύστερα από σχετικές αποφάσεις που έλαβαν αυτή τη φορά οι οικείοι Δήμοι.

Η αδυναμία μετακίνησης μαθητών λόγω παγετού από τις ημιορεινές και ορεινές περιοχές αλλά και η κατάσταση του δικτύου ύδρευσης με αρκετούς παγωμένους σωλήνες που καθιστούν δύσκολη την θέρμανση των σχολικών αιθουσών οδήγησε τους δημάρχους Κομοτηνής, Μαρωνείας – Σαπών, Ιάσμου και Αρριανών να λάβουν την σχετική απόφαση.

Να υπενθυμίσουμε ότι την Δευτέρα 9/1 τα σχολεία παρέμειναν κλειστά ύστερα από έκτακτη απόφαση που έλαβε το βράδυ της Κυριακής ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Κομοτηνής θα λειτουργήσουν κανονικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.