Με απόφαση Τσαλικίδη

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία τη Δευτέρα σε όλη τη Ροδόπη

ΣΧΟΛΕΙΟ

Λόγω δυσκολίας στις μετακινήσεις μαθητών αλλά και παγωμένων σωλήνων στο δίκτυο ύδρευσης

Κλειστά σε όλη τη Ροδόπη θα παραμείνουν τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης ύστερα από απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Νίκου Τσαλικίδη.

Η απόφαση για το ποια σχολεία θα ανοίξουν ανήκει, σύμφωνα με τον «Καλλικράτη», στον οικείο Δήμο όμως σε περιπτώσεις που υπάρχει έκτακτη ανάγκη την απόφαση αυτή μπορεί να λάβει και ο Αντιπεριφερειάρχης.

Έτσι λοιπόν, ο Νίκος Τσαλικίδης εκτιμώντας ότι υπάρχει δυσκολία στις μετακινήσεις μαθητών λόγω παγετού αλλά και εξαιτίας του γεγονότος ότι πολλοί σωλήνες του δικτύου ύδρευσης είναι σπασμένοι με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ζεσταθούν εύκολα οι σχολικές αίθουσες, πήρε την απόφαση να παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία σε όλη την Ροδόπη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.