Διαμαρτυρίες Συλλόγων

Νέοι βανδαλισμοί και καταστροφές στο Κολυμβητήριο της Ξάνθης

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΞΑΝΘΗΣ

Οι υπεύθυνοι των Συλλόγων κατηγορούν το Δήμο ότι πέρα από την αδυναμία του να λειτουργήσει το Κολυμβητήριο, αδιαφορεί και για την περιουσία του

Νέοι βανδαλισμοί σημειώθηκαν στις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου Ξάνθης και τα γραφεία των Συλλόγων.  Οι νέες καταστροφές έγιναν αντιληπτές την Τετάρτη. Οι άγνωστοι έσπασαν πόρτες, έγραψαν συνθήματα, έσπασαν τζάμια, άφησαν σπασμένες μπύρες, πέταξαν το περιεχόμενο των γραφείων κάτω και άφησαν το μέρος με εικόνα καταστροφής.

 

Οι δράστες παραβίασαν τα γραφεία του Ποσειδώνα ενώ στα γραφεία του ΚΟΞ, που δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν, έβαλαν κόλλα στην κλειδαριά, ώστε να αχρηστευτεί και να αντικατασταθεί.

Οι υπεύθυνοι των Συλλόγων διαμαρτύρονται και κατηγορούν το Δήμο ότι πέρα από την αδυναμία του να λειτουργήσει το Κολυμβητήριο, αδιαφορεί και για την περιουσία του, όπως επισημαίνουν.

Πηγή: xanthi2.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.