Θύμα ένας 51χρονος

Καβάλα: «Επαγγελματίας» απατεώνας πούλησε ανύπαρκτο κινητό

ΚΙΝΗΤΟ

Έβγαζε «μεροκάματο» εξαπατώντας ανυποψίαστους πολίτες που ανταποκρίνονταν στις αγγελίες τις οποίες αναρτούσε στο Ίντερνετ για την πώληση κινητών, ένας νεαρός Έλληνας που ταυτοποιήθηκε για πολλοστή φορά ως δράστης διαδικτυακής απάτης με θύμα έναν 51χρονο από την Καβάλα!

Ο δράστης, που έχει απασχολήσει επανειλημμένα στο παρελθόν τις αρχές για τέτοιου είδους κομπίνες, είχε αναρτήσει αγγελία σε ιστοσελίδα αγοραπωλησιών σχετικά με την πώληση ενός κινητού. Το θύμα επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και πείστηκε να καταθέσει 390 ευρώ για την αγορά σε τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσε. Ο 51χρονος κατέθεσε τα χρήματα την 1η Δεκεμβρίου, όμως δεν παρέλαβε ποτέ το… «αόρατο» κινητό!

Έτσι, κατήγγειλε την εξαπάτησή του στην Ασφάλεια Καβάλας και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν μετά από σχετικές έρευνες ότι ο δράστης ήταν ένας… αμετανόητος 29χρονος που είχε κατηγορηθεί και άλλες φορές για το ίδιο αδίκημα. Σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου και θα υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.