Δεν έχει δώσει ακόμα κατάθεση

Φοιτητής κόντεψε να πεθάνει από αιμορραγία στην Κομοτηνή

ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ

Tραυματίστηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες μέσα στο σπίτι του, όταν έσπασε μια τζαμαρία και τα σπασμένα γυαλιά τον τραυμάτισαν στην κοιλιακή χώρα

Στους θαμώνες ενός καφέ μπαρ κοντά στο σπίτι του οφείλει τη ζωή του ένας νεαρός φοιτητής που τραυματίστηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες μέσα στο σπίτι του στην Κομοτηνή, όταν έσπασε μια τζαμαρία και τα σπασμένα γυαλιά τον τραυμάτισαν στην κοιλιακή χώρα προκαλώντας ακατάσχετη αιμορραγία!

Οι πελάτες του καταστήματος αντέδρασαν άμεσα τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν είδαν τον αιμόφυρτο 22χρονο και προσπάθησαν να σταματήσουν την αιμορραγία ώσπου να παραληφθεί από ασθενοφόρο και να μεταφερθεί στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση διάρκειας τριών ωρών.

Τελικά, ο νεαρός φοιτητής  διέφυγε τον κίνδυνο και νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική, όμως δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφαλείας που έκαναν έρευνα στο σπίτι του, ώστε να εξακριβώσουν πώς τραυματίστηκε.

Όλα, πάντως, δείχνουν ότι έπεσε θύμα ατυχήματος που λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.