Για τα αδέσποτα

Δημότης σε Πετρίδη: Εκλέχτηκες για να δίνεις λύσεις και όχι για να προβάλεις δικαιολογίες

ΑΔΕΣΠΟΤΑ

«Εγώ δε ζήτησα ούτε την κατανόηση ούτε την βοήθεια σου για να μαζέψω τα χρήματα των δημοτικών φόρων. Ήταν δικό μου πρόβλημα. Ε, αυτό είναι δικό σου. Λύστο», λέει ο αγανακτισμένος δημότης Κομοτηνής

Τα έντονα παράπονα προς το πρόσωπο του δημάρχου Γιώργου Πετρίδη εκφράζει ένας δημότης Κομοτηνής στο προφίλ του στο facebook με αφορμή μια αγέλη σκύλων στην περιοχή της παλιάς Πρυτανείας εξαιτίας της οποίας, όπως αναφέρει ο ίδιος, οι περίοικοι δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν ελεύθερα.

Όντας αγανακτισμένος ο δημότης αν και δεν κατονομάζει τον δήμαρχο τον φωτογραφίζει εμμέσως καθώς κάνει αναφορά σε «υπεύθυνο που κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του» και «μετράει τα likes για να ζυγίζει ψήφους» ενώ παράλληλα του υπενθυμίζει ότι εκλέχτηκε για «να δίνει λύσεις και όχι να προβάλλει δικαιολογίες».

Αναλυτικά, ο ίδιος σημειώνει: «Περί σκύλων ο λόγος και σήμερα. Ήμουν βέβαιος πως η επιθετική αγέλη στην παλιά πρυτανεία θα παρέμενε εκεί. Άλλωστε ούτε στην εφημερίδα ‘’έπαιξε’’, ούτε δημοσιότητα πήρε. Ένας γκρινιάρης απλά το ανέβασε στο fb. Άρα όλα καλά. οκ, αλλά έχω να κάνω μια δήλωση:

Αγαπητέ δήμε Κομοτηνής (απευθύνομαι γενικώς σε σένα γιατί το παιχνίδι με το μπαλάκι ευθυνών δε γουστάρω να το παίξω πρωινιάτικα). Είναι η τελευταία φορά που πρέπει να συνοδεύσω τη σύντροφο μου στη δουλειά της που είναι 50 μέτρα από το σπίτι μας. Αν εμείς δε μπορούμε να έχουμε την ησυχία μας να κυκλοφορούμε στην πόλη ελεύθεροι και ασφαλείς, τότε κι εσύ υπεύθυνε που κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου, και μετράς τα like για να ζυγίσεις τις ψήφους πριν κάνεις αυτό που όφειλες να κάνεις εδώ και πάρα πολύ καιρό, να ξέρεις πως πρώτα θα χτυπάει το τηλέφωνο σου κάθε πρωί και μετά θα πίνεις τζούρα καφέ παρέα με το τσιγαράκι σου ( ωπ, τι είπα… απαγορεύεται το τσιγάρο στους δημόσιους χώρους; χμ…).

Αν πρέπει λοιπόν να γίνω σαν την γραφική γιαγιά της πόλης καταγγέλλοντας μέχρι και το είδωλο μου στον καθρέφτη να ξέρεις ότι θα το κάνω με τεράστια επιτυχία μέχρι να φτάσω να ενοχλήσω τον υπεύθυνο. Μια καταγγελία δε κοστίζει ούτε 1€ (το ταξί για 50 μέτρα στοιχίζει τουλάχιστον 3€ καθημερινά).

Συγγνώμη αν σου χαλάω τη ζαχαρένια, αλλά 1ον εσύ το ξεκίνησες με την απραγία σου και 2ον έχει καταντήσει γελοίο να έχουμε κάνει κυπριακό το θέμα με τα επικίνδυνα σκυλιά στη πόλη. Α! και 3ον ( για να σε προλάβω) δε με νοιάζουν τα εμπόδια σου στην επίλυση του θέματος. Έκανα υπερβολική υπομονή. Νομίζω κατέχεις το αξίωμα για να δίνεις λύσεις και όχι για να προβάλεις δικαιολογίες. Εγώ δε ζήτησα ούτε την κατανόηση, ούτε την βοήθεια σου για να μαζέψω τα χρήματα των δημοτικών φόρων. Ήταν δικό μου πρόβλημα. Ε, αυτό είναι δικό σου. Λύστο!

Υ.Γ Αναρωτιέμαι : Οι επιχειρήσεις σ εκείνη τη γειτονιά, πόσους πελάτες χάνουν που φοβούνται να πλησιάσουν ή ακόμα και να σταματήσουν για να κατέβουν από το αυτοκίνητο;»
Υ.Γ2 Ξέρω ότι πάλι δε θα γίνει τίποτα. Αλλά πλέον δήμε μου θα είναι και δικό σου πρόβλημα. Μου αρκεί να το μοιράζομαι με κάποιον …!
Υ.Γ3 ναι ξύπνησα στραβά. 
Υ.Γ4 αύριο θα ξυπνήσω πιο στραβά 
Υ.Γ5 καλή μέρα…
Υ.Γ6…. ήταν χθες. Σήμερα ξύπνησα στραβά ( μη λέμε τα ίδια. Αυτό το κάνουμε στον δήμο)».

Σχόλιο

  1. Mperni  6 Ιανουαρίου 2017 at 11:44

    Τόσο άχρηστη και ανίκανη δημοτική αρχή από αυτήν της Κομοτηνής αμφιβάλω αν έχει υπάρξει ποτέ σε πόλη.
    Και να μην ξεχνάμε ο δήμος αυτός υπήρξε κάποτε υπόδειγμα δήμου, αλά είπαμε είναι πιο εύκολο να γκρεμίσεις κάτι από το να το κάνης κάτι καλύτερο

    Απάντηση

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.