Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά

Ένοπλος Βούλγαρος συνελήφθη στον Έβρο

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Συνελήφθη σε αγροτική περιοχή του Τυχερού όταν οι αστυνομικοί του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης σταμάτησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με τους Βούλγαρους που περνούν οπλισμένοι στο ελληνικό έδαφος από τα σύνορα στον Έβρο. Ένας, ακόμη, συνελήφθη σε αγροτική περιοχή του Τυχερού όταν οι αστυνομικοί του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης σταμάτησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Στο εσωτερικό του οχήματος, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα πιστόλι κρότου – αερίου και ένα λοστό μήκους 0,50 εκατοστών τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με το όχημα. Ο 50χρονος αλλοδαπός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης και του απαγγέλθηκε κατηγορία για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ η προανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη διερευνά αν ήταν μπλεγμένος σε άλλες παρανομίες επί ελληνικού εδάφους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.