Προσήχθη για προανάκριση

Συνελήφθη σε χωριό της Ροδόπης 60χρονη για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων

ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ

Κατά την διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί βρήκαν κρυμμένα σε διάφορα σημεία συνολικά 608 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι

Οι έρευνες για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνού και τσιγάρων οδήγησαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κομοτηνής στα ίχνη μιας 60χρονης γυναίκας η οποία κατοικεί σε χωριό της Ροδόπης και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι της, από την οποία επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες τους.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί βρήκαν κρυμμένα σε διάφορα σημεία συνολικά 608 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί κι έτσι κατασχέθηκαν και εστάλησαν στην αρμόδια τελωνειακή υπηρεσία για να υπολογιστεί το ύψος τους.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 60χρονη, η οποία προσήχθη για την προανάκριση στην Ασφάλεια και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.