Τον πρόλαβαν οι αστυνομικοί

Κομοτηνή: Βούλγαρος καταζητούμενος προσπάθησε να αυτοκτονήσει

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

Ο 53χρονος επιχείρησε να πηδήξει από το παράθυρο του 3ου ορόφου του Αστυνομικού Μεγάρου

«Βουτιά» στο κενό από το παράθυρο του τρίτου ορόφου του αστυνομικού μεγάρου Κομοτηνής επιχείρησε να κάνει ο 53χρονος Βούλγαρος που είχε συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη όταν, μετά από εξακρίβωση των στοιχείων του, διαπιστώθηκε ότι τον αναζητούσαν οι αρχές της πατρίδας του!

Ο 53χρονος είχε προσαχθεί στην Ασφάλεια, όπου αρνήθηκε να εξηγήσει πώς και για ποιο λόγο είχε έρθει στην Ελλάδα. Από τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι οι βουλγαρικές αρχές είχαν εκδώσει σε βάρος του Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης με βαριές κατηγορίες για απαγωγή, παράνομη κράτηση και αρπαγή ομήρου κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Θράκης που διέταξε την έκδοσή του στην γειτονική χώρα.

Όμως, όταν κατάλαβε ότι θα επιστρέψει στην πατρίδα του, ο Βούλγαρος προσπάθησε να πέσει από το παράθυρο και σώθηκε χάρη στην άμεση επέμβαση των αστυνομικών, οι οποίοι έδειξαν ετοιμότητα και κατάφεραν να τον συγκρατήσουν και να τον οδηγήσουν σε ασφαλές κελί, από το οποίο μετήχθη αργότερα στις φυλακές Κομοτηνής όπου κρατείται ώσπου να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την έκδοσή του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.