Στο Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής

Επιμορφωτική ημερίδα του ΚΠΕ Μαρώνειας για την διατροφή και την υγεία

ΚΠΕ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΗΜΕΡΙΔΑ

Ημερίδα με θέμα τη διατροφή συνδιοργάνωσαν το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Μαρώνειας με τις Διευθύνσεις Α/βάθμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής.

Στην ημερίδα, την οποία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί, αναδείχτηκε από τους ομιλητές και την υπεύθυνη του ΚΠΕ Μαρώνειας κ. Μαρία – Ευθυμία Δούπα ο ορθός τρόπος διατροφής ενώ έγινε ενημέρωση σχετικά με το οικολογικό αποτύπωμα των τροφίμων.

Οι παρουσιάσεις ολοκληρώθηκαν με την προβολή  καλών πρακτικών από εκπαιδευτικούς που υλοποιούν σχετικά σχολικά προγράμματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.