Από άγνωστο άντρα

Απόπειρα αρπαγής ανήλικης στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής καταγγέλλουν γονείς

ΑΡΠΑΓΗ ΑΝΗΛΙΚΗΣ

Την ανήλικη έσωσε από τα χέρια του δράστη η μικρότερη της αδερφή που έβαλε τις φωνές προκειμένου να ειδοποιήσει τους δασκάλους

Απόπειρα αρπαγής ενός ανήλικου κοριτσιού σημειώθηκε στον προαύλειο χώρο του 11ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής σύμφωνα με καταγγελίες γονέων στη ΦΩΝΗ.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες μέρες όταν 13χρονο κορίτσι, που δεν πηγαίνει ωστόσο στο συγκεκριμένο σχολείο, προσήλθε σε αυτό προκειμένου να παραλάβει την μικρότερη της αδερφή που εκείνη την ώρα σχολούσε.

Κατά την είσοδο της όμως στην αυλή του σχολείου ένας άγνωστος άντρας την προσέγγισε και προσπάθησε δια της βίας να την αρπάξει. Η κίνηση του αυτή έγινε αντιληπτή από την μικρότερη αδερφή της 13χρονης η οποία με ουρλιαχτά και φωνές προσπάθησε να ειδοποιήσει τους δασκάλους της. Αποτέλεσμα αυτών ήταν να πανικοβληθεί ο άγνωστος άντρας και να διαφύγει μην καταφέρνοντας ευτυχώς να ολοκληρώσει την αρπαγή του κοριτσιού.

Το θέμα αυτό συζητήθηκε την Τετάρτη (21/12) το πρωί στο σχολείο μεταξύ γονέων και καθηγητών ενώ ένας πατέρας τόνισε ότι έχει παρατηρήσει κατά καιρούς σε τρία σημεία έξω από το σχολείο τρεις άγνωστους άνδρες, πιθανότατα αθίγγανους, να παρατηρούν και να προσεγγίζουν τα παιδιά.

Αξίζει τέλος να προσθέσουμε ότι το περιστατικό, άγνωστο γιατί, δεν έχει καταγγελθεί ακόμα στην Αστυνομία όμως το μεταφέρουμε καθώς πρόκειται για επώνυμες καταγγελίες και προκειμένου να εφιστήσουμε την προσοχή γονέων και δασκάλων σε περίπτωση που αντιληφθούν ύποπτη παρουσία εξωσχολικών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.