Πιστοί στο ραντεβού τους

Οι χριστουγεννιάτικες δράσεις εκπαιδευτών και μαθητών του Δ. ΙΕΚ Κομοτηνής

ΙΕΚ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Πιστοί στο ραντεβού τους με τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κομοτηνής ήταν και φέτος οι εκπαιδευτές και οι καταρτιζόμενοι του δημοσίου ΙΕΚ Κομοτηνής.

Η αρχή έγινε από τη συμμετοχή τους στο 1ο Santa Run όπου το Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής εκπροσώπησε  η ειδικότητα «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας».

Οι καταρτιζόμενοι/ες, μαζί με τους εκπαιδευτές τους κα Πεχλιβάνη και κ. Τσιμπιρίδη, αφού παρέδωσαν στα ξωτικά ελαιόλαδο το οποίο δόθηκε στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου κι έπειτα στους κοινωνικά ευπαθείς, ως «αντίδωρο» έλαβαν σκούφους του Αϊ Βασίλη, και φορώντας τους έτρεξαν στο 1ο Santa Run της πόλης. Η χαρά και η διασκέδαση όλων ήταν μεγάλη, τόση όση, και η κοινωνική πρόσφορα της δράσης που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

ΙΕΚ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

ΙΕΚ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Χριστουγεννιάτικα σχέδια σε πρόσωπα και νυχάκια

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου οι καταρτιζόμενες των ειδικοτήτων «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ» και «Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας – Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής» μαζί με τις εκπαιδεύτριές τους κα Χαϊνάκη και κα Γεωργιτσοπούλου, ζωγραφίζουν χριστουγεννιάτικα σχέδια στα πρόσωπα και τα νυχάκια των μικρών παιδιών στην Πλατεία στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κομοτηνής. Η δράση είναι επικουρική στην εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας.

Όμως, το Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής στις δικές του εκδηλώσεις με τις ίδιες ειδικότητες βρέθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016. Εκεί, οι καταρτιζόμενες μαζί με τις εκπαιδεύτριες κα Δανιήλ, κα Μπάρτζη, κα Ιωαννίδου, κα Χαϊνάκη και κα Βαλσαμίδου, έδωσαν χρώμα και χαρά σε μικρούς και μεγάλους ζωγραφίζοντας περίτεχνα σχέδια με εξαιρετικό ταλέντο και φαντασία. Ελαφάκια, χριστουγεννιάτικα δεντράκια, χιονάνθρωποι, χιονονιφάδες και αστεράκια με καταπληκτικές λεπτομέρειες είναι μερικά από τα δημιουργήματα των ταλαντούχων καταρτιζομένων μας. Πραγματικά τις αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, τόσο για τις δεξιότητές τους, όσο και για τη συμμετοχή τους σε δράσεις κοινωνικής προσφοράς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.