Ευθύνες επέρριψε και στους δανειστές οι οποίοι «έκαναν λάθη και υπέδειξαν το δρόμο της υπερφορολόγησης αντί αυτού των περικοπών, ειδικά στο πρώτο Μνημόνιο»

Δείτε ΕΔΩ πλούσιο φωτορεπορτάζ από την περιοδεία Μητσοτάκη στην ΑΜ-Θ

Την ανάγκη μιας μεγάλης πολιτικής αλλαγής που θα επιτρέψει στην Ελλάδα να πραγματοποιήσει μια ριζική επανεκκίνηση, εξέφρασε, μιλώντας το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στην Κομοτηνή, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ από την ομιλία του προέδρου της ΝΔ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.