Η Ελλάδα παραμένει ακόμα μια ισχυρή χώρα, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλους τους κινδύνους – Συνάντηση με δήμαρχο Κομοτηνής, Περιφερειάρχη και επίσκεψη στο Νοσοκομείο

Την ανάγκη υιοθέτησης της νομοθετικής πρωτοβουλίας του κόμματός του για τη σύσταση ενός «Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας» που θα μπορεί να πάρει το βάρος της ευθύνης για τα εθνικά μας θέματα, επανέλαβε ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης από την Κομοτηνή όπου βρέθηκε στα πλαίσια περιοδείας του στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Διαβάστε ΕΔΩ ρεπορτάζ από την επίσκεψη Θεοδωράκη στην Κομοτηνή

Στην ιχθυόσκαλα Καβάλας ο Σταύρος Θεοδωράκης

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.