Τα αναπάντητα ερωτήματα του βουλευτή Ροδόπης του Ποταμιού Ιλχάν Αχμέτ κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην ολομέλεια της Βουλής για την κύρωση του προϋπολογισμού 2017

Μια σειρά, χρόνιων δε αναπάντητων μεν, ερωτημάτων προς την κυβέρνηση και όχι μόνο έθεσε ο βουλευτής Ροδόπης του Ποταμιού κ. Ιλχάν Αχμέτ κατά τη διάρκεια συζήτησης στην ολομέλεια της Βουλής για τον προϋπολογισμό του 2017.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.