Συνελήφθη ο 37χρονος

Κομοτηνή: Άρπαξε το παιδί του από την πρώην σύζυγό του

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Τη μισή Ελλάδα διέσχισε ένα αγοράκι μόλις τριών χρόνων που βρέθηκε στο επίκεντρο της διαμάχης των χωρισμένων γονιών του

Τη μισή Ελλάδα διέσχισε ένα αγοράκι μόλις τριών χρόνων που βρέθηκε στο επίκεντρο της διαμάχης των χωρισμένων γονιών του! Ο 37χρονος πατέρας του το άρπαξε από την  Κομοτηνή και το πήγε στο Βόλο, όπου εντοπίστηκε μετά από έρευνες στο σπίτι των γονιών του!

Ο δράστης προφασίστηκε ότι πήγαινε το παιδί στον παιδικό σταθμό και το παρέλαβε από το σπίτι της πρώην συζύγου του στην Κομοτηνή, όπου ζει και εργάζεται και ο ίδιος. Όμως, όταν η γυναίκα που έχει την επιμέλεια του γιου τους αναζήτησε το παιδί στον σταθμό, πληροφορήθηκε ότι δεν είχε πάει εκείνη την ημέρα! Αμέσως αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και υπέβαλε καταγγελία στην τοπική Ασφάλεια.

Με τα στοιχεία που έδωσε, οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους της Ασφάλειας Βόλου και εκείνοι περίμεναν τον 37χρονο έξω από το πατρικό του. Μόλις έφτασε μαζί με το παιδί, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου, ενώ η πρώην σύζυγός του έφτασε στην πόλη και παρέλαβε το αγοράκι.

Σχόλιο

  1. Σωτήρης Μπουζάρας  19 Δεκεμβρίου 2016 at 15:30

    Θαύμα το γεγονός πως το Αστυνομικό Τμήμα Ροδόπης κινητοποιήθηκε προς αποκατάσταση της αδικίας ενός συμπολίτη. Βεβαίως το μικρό παιδί δεν κινδύνευε από τον “απαγωγέα” πατέρα του, όμως η επιμέλεια του παιδιού ανήκε στην μητέρα και, πολύ ορθά, οι αρχές, όπως και η Εισαγγελέας Ανηλίκων, φαντάζομαι έδειξαν άμεσα το έμπρακτο ενδιαφέρον τους. Εστω και εάν αυτό το ενδιαφέρον τους εκφράζεται πολλές φορές επιλεκτικά…

    Απάντηση

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.