«Αν αισθάνεστε Τούρκοι να πάτε στην Τουρκία, στην Ελλάδα είστε ανεπιθύμητοι», είπε ο Γιάννης Λαγός και ενώ εκείνη την ώρα στο πάνελ ήταν ο πρόεδρος του ΚΙΕΦ Μουσταφά Αλή Τσαούς

Παρέμβαση σε εκδήλωση με θέμα «Οι εθνικές μειονότητες στην Ελλάδα και οι συστάσεις των διεθνών οργανισμών» που διοργάνωσε το τουρκόφρονο εθνικιστικό ΚΙΕΦ την Δευτέρα 12/12 στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ στην Αθήνα πραγματοποίησαν πάνω από 100 περίπου μέλη της Χρυσής Αυγής παρουσία των βουλευτών του κόμματος Γιάννη Λαγού, Ηλία Παναγιώταρου και Νίκου Μίχου.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το ρεπορτάζ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.