Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου

Υγειονομική κάλυψη στο 1ο Santa Run παρείχαν οι Σαμαρείτες Κομοτηνής

ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ - SANTA RUN

Με 15 εθελοντές, 8 πλήρη διασωστικά φαρμακεία, μια σκληρή  σανίδα ακινητοποίησης και έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή κάλυψαν όλο το μήκος της διαδρομής

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, συμμετείχε την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στον αγώνα δρόμου που πραγματοποιήθηκε με την συνδιοργάνωση της ΣΕΦΑΑ Δ.Π.Θ., τoυ Α.Σ. ΑμεΑ ΗΡΟΔΙΚΟΣ, των δύο μεγάλων δρομικών κινημάτων της πόλης «Komorun» και «Ορεινού Ημιμαραθωνίου Οχυρού Νυμφαίας» και της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού .

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κάλυψε υγειονομικά σε όλο το μήκος της διαδρομής τον 1ο Santa Run στην Κομοτηνή με 15 εθελοντές Σαμαρείτες – Διασώστες, 8 πλήρη διασωστικά φαρμακεία, μια σκληρή  σανίδα ακινητοποίησης και έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους διοργανωτές της εκδήλωσης για την πρόσκληση, και να τους συγχαρούμε για την μεγάλη και επιτυχή αθλητική – φιλανθρωπική γιορτή» αναφέρουν οι Εθελοντές Σαμαρείτες – Διασώστες Κομοτηνής.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.