Αναγκαία η ισονομία και ισοπολιτεία – Στηλίτευσε τη συμπεριφορά όσων με κηρύγματα μίσους χωρίζουν τους πολίτες σε μειονότητες και πλειονότητες

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό και κυρίως προς την Τουρκία έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τη Φιλύρα Ροδόπης όπου πραγματοποίησε ομιλία στα πλαίσια περιοδείας του στην περιοχή.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το ρεπορτάζ από την επίσκεψη Τσίπρα

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.