«Η στρέβλωση στη Ροδόπη, προσλαμβάνει πιο σοβαρές διαστάσεις διότι η απουσία χριστιανού βουλευτή κλονίζει τη σταθερότητα της Ανοιχτής Δημοκρατικής Κοινωνίας που όλοι μαζί με κόπο οικοδομήσαμε» σημειώνει ο πρώην Υπουργός

Ανοιχτή επιστολή προς την κοινωνία της Ροδόπης απέστειλε μέσω συνέντευξης Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ ο πρώην βουλευτής και Υπουργός κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για την ανάπτυξη εθνικιστικών και εξτρεμιστικών στοιχείων τα οποία θα δυναμιτίσουν το κλίμα στην περιοχή.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την ανοιχτή επιστολή του Ευριπίδη Στυλιανίδη

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.