Δηλώνει «παρών»

Την υποψηφιότητα του για Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης ανακοίνωσε ο Νίκος Τσαλικίδης

Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί εντός των επομένων ημερών και σε αυτήν θα ψηφίσουν πάλι και οι 36 σύμβουλοι της Περιφερειακής Αναγέννησης

Το σενάριο που διακινείται τις τελευταίες ημέρες αναφέρει ότι σε περίπτωση εκλογής Μέτιου την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης θα καταλάβει ο Νίκος Τσαλικίδης, γράφαμε χαρακτηριστικά από τις 25 Οκτωβρίου.

Το ρεπορτάζ της ΦΩΝΗΣ επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Νίκος Τσαλικίδης ο οποίος αμέσως μετά την εκλογή Μέτιου δήλωσε «παρών» στις εξελίξεις της επόμενης ημέρας που αφορούν πλέον την εκλογή για την ανάδειξη του νέου Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης.

ΠΑΜΘ - ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο κ. Τσαλικίδης σε δηλώσεις που έκανε στα ΜΜΕ αφού έκανε ιδιαίτερη μνεία στο πρόσωπο του εκλιπόντος Γιώργου Παυλίδη σημείωσε πως «οι περιστάσεις απαιτούν πλήρη σεβασμό. Η σημερινή εκλογική διαδικασία ανέδειξε Περιφερειάρχη τον Χρήστο Μέτιο. Η επιλογή των περιφερειακών συμβούλων είναι απόλυτα σεβαστή. Οφείλουμε την επόμενη μέρα να είμαστε ενωμένοι με ομόνοια και να κοιτάξουμε να εργαστούμε για το συμφέρον των πολιτών της Περιφέρειας μας. Θα ήθελα να δηλώσω το «παρών» στην επόμενη εκλογική διαδικασία όποτε αυτή κι αν γίνει».

Η διαδικασία για την εκλογή του νέου Αντιπεριφερειάρχη θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα και σε αυτήν αναμένεται να συμμετάσχουν ξανά και οι 36 σύμβουλοι της Περιφερειακής Αναγέννησης. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η υποψηφιότητα του Νίκου Τσαλικίδη για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης αναμένεται να είναι και η μοναδική.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.