Δεν είχε πληρώσει ούτε δεκάρα

Ρευματοκλοπή διάρκειας… τεσσάρων ετών στην Ξάνθη!

ΔΕΗ

Η 62χρονη κάτοικος ενός ακριτικού χωριού είχε παραβιάσει τον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος του σπιτιού της ώστε να μην καταγράφει κιλοβατώρες

Δεν είχε πληρώσει ούτε δεκάρα στη Δ.Ε.Η. επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια μια 62χρονη κάτοικος ενός ακριτικού χωριού της Ξάνθης, η οποία είχε παραβιάσει τον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος του σπιτιού της ώστε να μην καταγράφει κιλοβατώρες!

Η κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος αποκαλύφθηκε από κλιμάκιο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. το οποίο ενημέρωσε στους αστυνομικούς του τμήματος Γενισέας στο οποίο υπάγεται το χωριό και ζήτησε την συνδρομή τους για να γίνει επιτόπια έρευνα. Οι τεχνικοί διαπίστωσαν ότι υπήρχε παρανομία και ότι η δράστιδα δεν είχε πληρώσει για το ρεύμα που κατανάλωνε από τις 30 Ιανουαρίου του 2012!

Η 62χρονη δεν συνελήφθη καθώς το αδίκημα δεν εμπίπτει στα όρια του αυτοφώρου, αλλά σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ θα κληθεί να πληρώσει το τίμημα για τις κιλοβατώρες που κατανάλωσε όλο αυτό το διάστημα!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.