Συνάντηση με Κόλλια - Τσαρουχά

Πάνος Καμμένος: «Ασπίδα» του έθνους η Θράκη και οι Θρακιώτες

Οφείλουμε να αγκαλιάσουμε αυτούς που δέχονται πιέσεις από το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, σημείωσε ο ΥΕΘΑ – Δεν υποχωρούμε σπιθαμή από την υπεράσπιση των δικαίων της πατρίδας, πρόσθεσε η ΥΜΑΘ

Ιδιαίτερη αναφορά στη Θράκη και στους Θρακιώτες έκανε ο ΥΕΘΑ κ. Πάνος Καμμένος σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με την Υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη.

Στις δηλώσεις του ο κ. Καμμένος εξήρε το έργο και την εθνική σημασία του ΥΜΑΘ και τόνισε, ανάμεσα σε άλλα, ότι η Μακεδονία, η Θράκη και οι Θρακιώτες, αποτελούν την «Ασπίδα του έθνους» και ότι η Πολιτεία έχει την θέληση να τους ενισχύσει προκειμένου και αυτή η πλευρά της Ελλάδας να μπει σε πορεία ανάπτυξης.

ΚΟΛΛΙΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

«Μιλώ για τους πολίτες της Θράκης οι οποίοι έχουν ελληνική ψυχή και οι οποίοι πολλές φορές αρκετοί από αυτούς δέχονται πιέσεις από το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής προκειμένου να υπαναχωρήσουν στην εθνική τους θέση. Αυτό δεν γίνεται. Τους αγκαλιάζουμε, θα δώσουμε όλες εκείνες τις δυνατότητες που η Πολιτεία μπορεί να δώσει προκειμένου να συνεχίσουν να φυλάνε Θερμοπύλες, να μπορέσουν να αποκτήσουν μία πορεία ανάπτυξης σε αυτή τη γωνιά της Ελλάδος που αποτελεί την ακρόπολη των αξιών της πατρίδας μας» δήλωσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Από την πλευρά της η κ. Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά πρόσθεσε πως «Με τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και σημερινό Υπουργό Αμύνης, μας ένωσε η αγωνία για την Πατρίδα και για το αύριο της, μετά την επιβολή των μνημονίων. Είναι τιμή μου να υπηρετώ το Μακεδονίας και Θράκης, το οποίο στις ψυχές των Μακεδόνων και των Θρακών έχει περίοπτη θέση. Δεν θα υποχωρήσουμε σπιθαμή από την υπεράσπιση των δικαίων της Πατρίδας μας».

Νωρίτερα, η Υφυπουργός ξενάγησε τον κ. Καμμένο στο γραφείο της και τον τίμησε με μια εικόνα του πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου ενώ ο κ. Καμμένος από την πλευρά του, απένειμε στην Υφυπουργό τιμητική πλακέτα του Υπουργείου Αμύνης.

Να σημειώσουμε ότι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να επισκεφτεί το Περίπτερο του Ελληνικού Στρατού στο πλαίσιο της 81ης Δ.Ε.Θ. και για την παραχώρηση της καθιερωμένης Συνέντευξης Τύπου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.