Συνέντευξη στο newsbomb.gr

Σήμα κινδύνου για τη Ροδόπη εκπέμπει ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Mιλά ανοικτά για ακραία στοιχεία από την πλευρά της Τουρκίας που επιχειρούν να δυναμιτίσουν το ομαλό κλίμα και τις συνθήκες συνύπαρξης χριστιανών και μουσουλμάνων στην περιοχή

Σήμα κινδύνου για τη Ροδόπη εκπέμπει ο πρώην υπουργός, Ευριπίδης Στυλιανίδης, σε αποκλειστική του συνέντευξη στον απεσταλμένο του Newsbomb.gr Λευτέρη Σουχάιμπ.

Ο κ. Στυλιανίδης μιλά ανοικτά για ακραία στοιχεία από την πλευρά της Τουρκίας που επιχειρούν να δυναμιτίσουν το ομαλό κλίμα και τις συνθήκες συνύπαρξης χριστιανών και μουσουλμάνων στην περιοχή, αποκαλύπτει το ρόλο του τουρκικού προξενείου και την ολιγωρία του ελληνικού κράτους.

«Έχουμε μία φοβερή δημογραφική ανατροπή μετά το 2011 στην ισορροπία μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων. Λόγω της ανεργίαςκυρίως και όχι της υπογεννητικότητας, καθώς το παραγωγικό κομμάτι του πληθυσμού φεύγει, όπως οι νέοι επιστήμονες, γιατί δεν βλέπει στην περιοχή μία προοπτική» αναφέρει ο κ. Στυλιανίδης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.