Περίεργες κοινωνικές επαφές

Εισαγγελέας Ροδόπης εθεάθη για καφέ με στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης!

KOSMOPOLIS

Οι σχετικές διατάξεις που καθορίζουν τις σχέσεις δικαστικών λειτουργών με την υπόλοιπη κοινωνία έχουν εφαρμογή στην περίπτωση αυτή; Επιτρέπονται τέτοιου είδους κοινωνικών συναναστροφών;

Σε καφετέρια στο Εμπορικό Κέντρο Κομοτηνής εθεάθη να πίνει τον καφέ της εισαγγελική λειτουργός της Ροδόπης παρέα μάλιστα με στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης και το κυριότερο, εν ώρα εργασίας. Οι κοινωνικές επαφές σαφώς και είναι επιθυμητές όμως δεν είναι λίγο περίεργη η συνάντηση δύο ανθρώπων που σύντομα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον στις δικαστικές αίθουσες;

Παράλληλα, εύλογα ερωτήματα γεννώνται και για το κατά πόσο οι σχετικές διατάξεις που καθορίζουν τις σχέσεις δικαστικών λειτουργών με την υπόλοιπη κοινωνία έχουν εφαρμογή στην περίπτωση αυτή και εάν σύμφωνα με αυτές επιτρέπονται τέτοιου είδους κοινωνικών συναναστροφών. Εκτός των δύο παραπάνω, την παρέα συμπλήρωνε και ένας ακόμη άνδρας αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.