Βιομηχανία μηνύσεων

Η Δικαιοσύνη εάλω: Προεξοφλούν δικαστικές αποφάσεις και πανηγυρίζουν!!!

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ανακοινώνουν σε εφημερίδα δικαστικές αποφάσεις, κάνοντας λόγο για “δικαίωση” (!!!) τους,  δύο ημέρες πριν καν αυτές εκδοθούν επίσημα – Στέλνουν παράλληλα το μήνυμα για να “μην ξεχνάμε” ότι έβγαλαν και λεφτά από παλαιότερες μηνύσεις – Πως είναι τόσο σίγουροι; Τι έχουν να πουν άραγε οι δικαστικοί λειτουργοί για αυτήν την απαξίωση και την ασέβεια απέναντι στο θεσμό της Δικαιοσύνης;

Αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες με τις διάφορες δικαστικές υποθέσεις δεν έχει προηγούμενο. Μέσα σε μόλις 15 ημέρες κατατέθηκαν από κάποιους που έχουν τη σφραγίδα της δωρεάς  έξι (6) αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων για τη φίμωση της εφημερίδας μας και εννέα (9) μηνύσεις για ποινική δίωξη όλων των ασχολούμενων ώστε να επιβληθούν ποινές για  υποτιθέμενα συκοφαντικά δημοσιεύματα.

Παράλληλα ανακοινώνουν μέσω επιστολής τους σε τοπική εφημερίδα που προπαγανδίζει εδώ και αρκετό καιρό τις διάφορες  πρωτοβουλίες τους ότι στη συνέχεια θα κατατεθούν και αιτήσεις για ηθική αποζημίωση διεκδικώντας τεράστια ποσά όπως ακριβώς έγινε με την τουρκόφωνη εφημερίδα που κλήθηκε να  πληρώσει 45.000 ευρώ ενώ αναμένεται η έκδοση και άλλης υπόθεσης που αφορά εφημερίδα της Ξάνθης από την οποία όπως φάνηκε αναμένουν και άλλη χρηματική αποζημίωση.

Φαίνεται πως η βιομηχανία των μηνύσεων είναι ένα καλό επάγγελμα που αποφέρει αποτελέσματα αφού εκτός από την προσωπική προβολή και φήμη που αποκτούν οι  «ευαίσθητοι» αυτοί πολίτες που καταθέτουν τις μηνύσεις αξιοσημείωτη είναι και η  φήμη που αποκτά ο ικανότατος νομικός τους σύμβουλος ενώ πρέπει να  υπολογιστεί και το υπόλοιπο κέρδος που είναι αρκετά σοβαρό στους χαλεπούς καιρούς της οικονομικής κρίσης. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.