Σκάνδαλα στην περιοχή μας

Καταγγελία: Τον καταδίκασαν σε ισόβια για να προστατέψουν άλλους!

ΦΥΛΑΚΗ

Η υπόθεση αφορά υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων που υλοποιήθηκαν από το ΔΠΘ με τη σύμπραξη του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου – Ο καταγγέλλων προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιώματων

Λάβαμε μια επιστολή συνοδευομένη από αρκετά στοιχεία από τον ισοβίτη κ. Χατζησάββα που αισθάνεται ότι η πολιτική και δικαστική εξουσία τον χαρακτήρισαν ως «Ιφιγένεια» που έπρεπε να θυσιαστεί προκειμένου να καλυφθούν άλλοι πρωταγωνιστές του σκανδάλου με μεγαλύτερη προστασία από το αμαρτωλό πολιτικό και δικαστικό σύστημα. Η προσπάθεια του ισοβίτη να έχει η υπόθεση μια καλύτερη δημοσιότητα είναι αποτέλεσμα της νέας τροπής που θα πάρει η υπόθεση που εξελίσσεται στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εκεί όπου θα εκδικαστεί, όπως ισχυρίζεται, η έφεση που κατέθεσε πριν μερικά χρόνια για την δικαίωση του.

Η υπόθεση που αναφέρει αφορά υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων που υλοποιήθηκαν από το ΔΠΘ με τη σύμπραξη του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και στα έγγραφα που έστειλε σε μας αναφέρει ονόματα ανώτερων δικαστικών στελεχών αλλά και όνομα δικαστικής λειτουργού που υπηρέτησε στην Κομοτηνή, ήταν μέσα στη σύνθεση του  Συμβουλίου Πρωτοδικών, που απάλλαξε τον απατεώνα που καταχράστηκε χρήματα του Δημοσίου.

Πρόεδρος του Συμβουλίου ήταν η Πρωτοδίκης που πρωτοστάτησε στην προσπάθεια κάλυψης του σκανδάλου του Βατοπεδίου. Τότε υπήρχε η αίσθηση για την ύπαρξη του παραδικαστικού κυκλώματος και δυστυχώς η αίσθηση αυτή υπάρχει ακόμη και σήμερα. Εν πάσει περιπτώσει η υπόθεση του ισοβίτη Χατζησάββα είναι προς διερεύνηση και μετά την εκδίκαση της υπόθεσης στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο θα έχουμε περισσότερες και ουσιαστικότερες αναφορές.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.