Μας αλλάζει τα φώτα

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για ανεξήγητες χρεώσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ

ΔΕΗ

Την πολιτική της ΔΕΗ κανείς δεν την γνωρίζει και φυσικά κανείς δεν καταλαβαίνει πως γίνεται η χρέωση της κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος. Φυσικά οι διπλοχρεώσεις είναι μόνιμη τακτική της ΔΕΗ που δημιουργεί προβλήματα στους πολίτες. Απάντηση αξιόπιστη δεν δίνεται και οι υπάλληλοι της τις περισσότερες φορές αδυνατούν να δώσουν  μια αξιόπιστη απάντηση και έτσι παραπέμπουν τους αγανακτισμένους καταναλωτές στον αριθμό 11770.

Εκεί βέβαια πρέπει να περιμένει κάποιος περίπου 10 λεπτά για να απαντήσει ο αρμόδιος υπάλληλος που και αυτός δεν γνωρίζει ποια απάντηση θα δώσει. Καταναλωτής ρεύματος πήρε το λογαριασμό και για κατανάλωση 1125 κιλοβάτ αξίας 116 ευρώ αισίως κλήθηκε να πληρώσει 311 ευρώ με μια σειρά πρόσθετων χρεώσεων.

Απάντηση γι’ αυτές τις χρεώσεις δεν δόθηκε κι έτσι το μόνο που μένει είναι ότι η ΔΕΗ μας αλλάζει τα φώτα κι εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.